Prisene er en del lavere i dette området, så her kan du både shoppe og dra på spa til en betydelig lavere sum enn hjemme i Norge. .
I hovedstaden Oranjestad er det mange gode restauranter å velge poker defence sato secret mix mellom.Her er det korte avstander mellom ting å se og gjøre og området er rikt på både kulturelle og arkitektoniske minnesmerker.Se våre reisetips for Gdansk og Sopot for inspirasjon!Om du er ute etter en rimelig weekend-tur, bør du også sjekke ut våre reiser til Krakow som er Polens nest største.Reise til Sopot en avslappende strand- og spa-ferie.
Reise til Gdansk her får du litt av alt.
Kontrasten til arbeiderhyttene ved det gamle bryggeriet kan være interessant.
En lunsj ligger.Reise til Gdynia shopping uten at det koster deg skjorta.13 dollar, 2-rettersmiddag fra 45 dollar og en enkel frokost i baren fra.Polen er et billig land å feriere i og Sopot er fortsatt ikke så kjent blant turister, så her kan du koste på deg litt ekstra for en rimelig sum.Restaurantene er av god klasse og det som mangler er kanskje de enkle strandrestaurantene.Også ute ved Palm Beach og Eagle Beach der de fleste hotellene ligger er det noen restauranter. .Her finner du både de store, kjente internasjonale merkene, men også polske merker som er betydelig billigere.Her ligger det ærverdige hoteller, Casino, flotte parker, spa, og en fin strand med en vakker pir.