bingo hallen linköping

13 / Botanisering Idag harjag gjort en riktig långpromenad och till fullo njutit av våren och den spirande grönskan.
Hennes är betydligt bättre. Ett tjog var 20 stycken sillar. 12/3 2017 På Konditori När temperaturen är över noll 7 dygn i sträck är det vår säger sakkunskapen och jag har varit uti vårsolens sken tillsamman med min vän fotografen och två trevliga damer som en gång i tiden fick ha mig.Visserligen blommar såväl de blå som de vita sipporna, men mor i blåsippevisan har nog rätt, när hon no deposit bet säger att än är dei vinter 50 no deposit spins 2017 kvar.Sven'Olof Sandberg född år 1905 var schlagersångaren nr ett och hans grammofonskivor såldes i jätteupplagor.Jag har roat mig med att göra en inventering av alla de gratulationskort som kom till min födelsedag.Och verbet maja betyder att pryda något med gröna kvistar eller lövruskor.Jag har fått en lektion idag, men jag tror inte att allt fastnade och det bekymrar mig.
Min vän Elena som hjälper mig att sköta det tekniska och står för alla fina fotografier jag använder har redan designat den nya sidan och i morgon hittar ni den under rubriken Sommarprat".
När jag kom till Stockholm för så där 68 år sedan florerade teaterlivet och det spelades talteater, revyer och operetter.Man kunde inte handla allt på ett ställe utan man gick från affär till affär.I min barndomsstad Kristianstad finns en gammal anrik teater som gästades av resande teatersällskap, men jag har aldrig varit på någon föreställning där.När jag var barn var jag välkommen till banken om jag ville sätta in en femma eller en tia på min bankbok.Jag har själv varit där och hade stor behållning av besöket.Vi som bor i moderna bostäder behöver bara vrida på kranen så kommer det rent och friskt vatten. 10/6 2017.Eftersom inget mänskligt nu är mig främande så avnjöt jag anrättningarna med god smak.Vi är fortfarande de bästa vänner, vilket betyder att jag inte gjorde bort mig helt.Den var mycket sympatisk när jag klappade den.Kistorna var rätt stora och ofta vackert bemålade och dekorativa.De lägger ner en blomma eller tänder ett ljus.Hoppas kan man ju alltid göra. Då såg man för sin inre syn en sprattlande gubbe som fastnat med skägget i t ex ett kvarnhjul och som bara roterade runt och skrek.Det är inte så länge sedan hon fick sitt andra barn och bebisen har hon med sig i Riksdagshuset.
Vi skulle träffas i Sundbyberg.
Aldrig kunde jag väl drömma om att på gamla dar bli så firad och uppvaktad.

Min stora dröm i min ungdom var att få ta studenten, men på den tiden fordrades det pengar för att få högre utbildning och dem saknade jag.
Blomman som fått det välklingande namnet Adonis fastnade vi för.